Sebic tillbaka i blått!

sebic-3

Nu står det klart att Sebastian ”Sebic” Kantolic Nygårds är tillbaka i IFK!

Den 28-årige anfallaren lämnade IFK inför den här säsongen efter att ha dundrat in mål i blåtopparna dom senaste åren. Sebic kom till IFK 2014 från Triangelns IK, och har varit med på hela resan från division 4 upp till division 2.

Samtidigt som Sebic tillkommer i IFK:s trupp, lämnar nu Lion Toma IFK för att istället gå tillbaka till Eskilstuna Syrianska IF. Vi önskar Lion all lycka framöver.

Inför 2020 valde Sebic att gå vidare och blev då assisterande tränare och spelare i nykomlingen Kvicksunds SK i division 4. Nu står det dock klart att Sebic är tillbaka hos blåtopparna igen för att stötta upp klubben ytterligare i det offensiva spelet, och vi är jätteglada att ha honom tillbaka.

Sebic säger så här om återkomsten till IFK och målsättningen inför hösten:

Det är väldigt roligt och spännande att vara tillbaka i IFK och träffa dom gamla ledarna plus folk runt om kring som bryr sig om klubben, jag har fått ett väldigt varmt välkomnande.

Målsättningen blir nu att att vi ska ta en match i taget, men vi går alltid inför att vinna våra matcher och så får vi se vart det slutar, men vi ska avsluta över strecket när säsongen är klar. Förhoppningsvis så får ni se mig göra ett par mål under hösten!

Varmt välkommen tillbaka Sebic och stort lycka till under hösten!