Seger mot Lindö!

DSC_9334

Det blev en stabil seger för Blåtopparna när årets första hemmamatch gick av stapeln mot Lindö FF.
Slutresultatet skrevs till hela 7-0 (3-0).

Det var en blå himmel och stor sol när IFK klev in på Tunavallen i årets första hemmamatch. Vi gästades av Norrköpingslaget Lindö FF som till vardags spelar i division 3. Det var ett piggt IFK som startade matchen på ett bra sätt med många fina passningskombinationer och ett högt tempo. 1-0-målet kom efter 10 minuter genom Eldin Lugonja, assisterad av Alve Nilsson. Lugonja utökade därefter till 2-0 bara minuten senare framspelad av Joel Rigö. Därefter hade Lindö ett par lägen, men IFK kom tillbaka in i matchen igen och kunde slå in 3-0 i de 37:e minuten genom provspelaren Gian Mendez.

I den andra halvleken gjorde IFK ett par byten och vi fick bland annat se P19-spelaren Albin Flodkvist, född 2006 komma in på planen. IFK fortsatt därefter att dominera spelet och kunde göra 4-0 genom Robin Norlin i den 51:a minuten. 5-0 kom i den 58:e minuten genom provspelaren Alias, fint framspelad av Flodkvist. 6-0 kom också via Alias, men via hans tvillingbror, som även han blev framspelad av Flodkvist i matchens 61:a minut. IFK fastställde slutresultatet till 7-0 i den 75:e minuten då dom båda bröderna Alias spelade fram varandra.

Nästa helg väntar ny träningsmatch då vi gästas av Säffle SK på lördag den 25 februari med start klockan 11:30 på Orrlidens IP ute i Skogstorp.

(Fotograf: Tommy LS)