Seger mot Nordic United FC!

IFK vs Rynninge V 2021-11-07 306

(På bild: Salem Bakos som var tillbaka på plan igen efter 1 års skadefrånvaro)

Första matchen för 2023 är avklarad och IFK gör en bra match borta mot fjolårets seriesegrare i Division 2 Södra Svealand, Nordic United FC. Blåtopparna vinner matchen med 0-2 (0-1).

Då är vi officiellt igång med säsongen 2023 och vilken härlig start vi fick! IFK lyckades besegra division 1-laget Nordic United FC på bortaplan med slutsiffrorna 0-2. IFK:s ledningsmål kom i slutet av den första halvleken genom Mohammed Wahap och man lyckades därefter utöka sin ledning i den 50:e minuten till 0-2 efter mål från en av provspelarna.

Tränare Fröjdfeldt säger så här efter segern:
– En klart godkänd insats idag. Finns en hel del bra grejer som vi kan ta med oss och fortsätta göra ännu fler gånger i matcherna. Det var snålt med målchanser idag, men utöver våra 2 mål så har båda lagen varsin 100% chans där det bör bli mål. Kul att vinna matcher men överlägset roligast idag är att se Salem Bakos tillbaka på planen efter ett års frånvaro.

Nu rullar träningarna vidare innan nästa träningsmatch väntar helgen den 11-12 februari borta mot ett nytt Södertäljelag, nämligen Assyriska FF. Dag och tid är ännu inte bekräftad, utan mer info kommer.