Seriematch måndag 24 juni på Tunavallen

347568932764-768x376

Seriematch
IFK Eskilstuna – Trosa-Vagnhärad SK
Måndag 24 juni 2019, kl. 19.30 på Tunavallen

Jämnaste serien i mannaminne

Det är helt otroligt att det inför denna omgång är 9 lag inom två poäng:
(17-17-17-17-16-16-15-15-15 p.) Alla lag tar poäng av varandra och det är omöjligt att sia om hur en sluttabell kommer att se ut inför sista omgången.

IFK:s senaste match spelades borta mot Ängby IF den 15 juni på ett bastuvarmt (27 grader) Ängby IP, att matchen inte spelades i det högsta tempot får vi nog till stor del skylla på värmen. MEN värmen var inte hela sanningen, IFK föll tillbaka till ett bollrullande i sidled som fick till följd att spelet blev stillastående och gjorde att det inte var lätt att få igång ett vägvinnande spel. Det fanns några riktigt bra sekvenser i matchen, bl. a. anfallet som gav oss kvitteringen till 2-2. Vi var i underläge två gånger i matchen och Ängby hade IFK i brygga under en 10-15 minuters period i 1:a halvlek där 1-0-målet kom på nick via en fast situation. Förutom målet hade laget ytterligare 2-3 vassa chanser under denna period.

Vårt 1-1-mål kom till i en tilltrasslad situation efter en hörna där Adnan Cirak forcerade in bollen efter vissa besvär. 2-2-kvitteringen var frukten av ett fint anfall där Sebastian Nygårds fick en djupledsboll mellan inner- och ytterback, löpte ner mot kortlinjen, slog ett väl avvägt markinlägg som helt friställde Mohammed Wahap som enkelt rullade in bollen i öppet mål.

På måndagkvällen väntar ett Sörmlandsderby mot Trosa-Vagnhärad SK och IFK:s lag, med ledare och spelare, gör allt för att komma till matchen med motivation och fokus på att prestera. Får vi till detta så ger vi oss själva chansen att vinna matchen och att haka på toppstriden.

Insläpp sker vid sektion G-H (mot Nattkröken).
Entré 60:-
Pensionärer/studerande 40:-
Ungdom 16 år och yngre samt asylsökande med LMA-kort, fri entré.

Det finns möjlighet att på plats
betala entréavgift och handla med Swish!

Välkomna!