Sleipner tog alla 3 poäng!

IFK vs Huddinge O 2022-04-03 604 (2)

(På bild: 2-målsskytten Berhane Samson)

Det blev ett tung poängtapp under söndagen när IK Sleipner gästade Tunavallen.
Gästerna vann matchen med 2-3 (2-1), där IFK:s mål gjordes av Berhane Samson.

Under söndagens ”klassikermöte” gästade Norrköpingslaget IK Sleipner Tunavallen. Det var en match där båda lagen inledde piggt och där chanser dök upp åt båda hållen. Det är sedan gästerna som tar ledningen i den 29:e minuten efter en hörnvariant som avslutas med ett snyggt skott. Ledningen skulle dock inte bli långvarig, för i minut 30 kommer IFK:s kvittering efter att Joel Hedström spelat in bollen till Berhane Samson som på 1 tillslag skjuter in bollen i mål. Bara 4 minuter senare kommer även ledningsmålet efter att Sermed Habib spelat fram Berhane Samson som än en gång slår dit bollen i mål och 2-1 till IFK.

I den andra halvleken börjar gästerna ta över spelet allt mer. Sleipner har bland annat en farlig frispark samt en nick i ribban efter en hörna. IFK sticker upp vid några tillfällen och skapar ett par bra lägen, men utan resultat. I den 67:e minuten kommer sen kvitteringen till 2-2 för gästerna efter en omställning. Bara 6 minuter senare kommer även det som blir segermålet för Sleipner. IFK skapar ett bra läge precis i slutskedet av matchen, men vi får inte dit bollen. Gästerna vinner med 2-3 och tungt poängtapp för blåtopparna.

Tråkigt just nu är att laget dras med otroligt många skador för tillfället och man har en tuff uppförsbacke framför sig, men vi fortsätter kämpa vidare! Ny match på söndag igen när vi ska gästa United IK Nordic på Södertälje Fotbollsarena med start kl.14:00.


(Foto av: Tommy LS Andersson)