Stefan Ilic tillbaka i IFK!

stefan illic dec 2022

Den 30 årige mittfältaren återvänder till IFK Eskilstuna och har skrivit på ett avtal över 2023. Stefan kommer senast från en tränarroll i Eskilstuna Syrianska men tar nu upp sitt eget fotbollsspelande igen. IFK Eskilstuna är glada över att den spelskickliga mittfältaren återigen ska spela i Blåtopparna igen.

Tränare Fröjdfeldt om att ha tillbaka Stefan i klubben:
– Väldigt roligt att ha Stefan tillbaka och även om han har haft ett längre uppehåll som spelare så kommer det efter en försäsong visa sig att det kommer vara en av våra absolut viktigaste spelare. Med vår unga trupp så kommer det vara av stort värde att vi kommande säsong redan från omgång 1 har ett antal äldre rutinerade spelare som de yngre kan luta sig emot och där är Stefan en av dom. Vi kommer vilja använda Stefan så högt upp som möjligt i planen för att vara en av de spelarna som gör flest poäng för oss.

Några frågor till Stefan:

Varför blev det IFK igen?
– När det stod klart att jag skulle vara utan tränaruppdrag 2023 så hörde IFK av sig med ett upplägg som lät intressant och då var det lätt att bestämma sig att ta på sig fotbollsskorna igen.

Dina förväntningar på den kommande säsongen?
– Förväntningarna på säsongen är höga som alltid om jag får välja, men i detta fallet så är dem verkligen det då det känns som att IFK bygger något riktigt fint, kanske det bästa på länge. Det ska verkligen bli kul att vara en del av detta med alla unga och rutinerade spelarna som finns här.

Vad kan du bidra laget med?
– Jag kommer att bidra med erfarenhet, trygghet och förhoppningsvis en del poäng framåt. Sedan kommer jag även att hjälpa våra duktiga unga spelare att utvecklas varje träning och match.

Stort tack Stefan och varmt välkommen tillbaka till IFK!