Tack för en fantastisk säsongsavslutning!

IFK ungdomsavsl 2021-11-21 118

(Fotograf: Tommy LS Andersson)

Årets säsongsavslutning är över och vi passar på att tacka alla inblandade för en fantastisk dag!

IFK:s stora säsongsavslutning är över för detta år och vilken härligt avslutning det blev. Årets avslutning som skedde på Lokomotivet i Munktellstaden blev i år uppdelad i två sittningar där klubbens yngsta lag först deltog med båda våra bollskolor för flickor och pojkar samt våra pojklag födda 2014, 2013 och 2012. Där var det var många förväntansfulla och spända deltagare som fick komma upp på scen och ta emot sitt pris.

I den andra sittningen som skedde lite senare under eftermiddagen deltog våra äldre pojklag födda 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, U16 och U17. Klubben passade då även på att tacka av ett flertal ledare som i samband med avslutningen lämnar sina uppdrag som ledare. Eftermiddagens stora pris, året IFK-pojke delades även de ut men mer om detta kommer.

IFK Eskilstuna vill passa på att tacka Gamla IFK:are, ICA Kvantum Ekängen och Bowler Reklam AB för att ni gjort avslutningen möjlig. Vi vill även passa på att tacka årets konferencier Daniel Eriksson för ett grymt arbete under dagen, Markus Westerlund på Flexra för den grymma filmen, våra prisutdelare från seniorlaget, Emil Fritzell, Jakob Jensen och Andreas Fröjdfeldt samt alla föräldrar och övriga ideella som ställde upp och jobbade under avslutningen, stort tack!

Här nedan följer ett gäng bilder från avslutningen: