Tuff hemmamatch väntar!

1200x628_010

Under lördagen gästas vi av det stjärnspäckade laget United IK Nordic från Södertälje med start kl.14:00 på Tunavallen!

IFK kommer nu från en stark period med 3 raka matcher med poäng i bagaget. Senaste matchen för Blåtopparna var borta mot IK Sleipner där laget har ledningen två gånger om, men där hemmalaget Sleipner lyckas kvittera och matchen slutade 2-2. Härnäst väntar en riktigt tuff uppgift för IFK:arna när United IK Nordic gästar på Vallen. Ett Nordic som kommer med ett väldigt namnkunnigt lag med flera spelare med mycket allsvensk rutin. I truppen finns bland annat Kebba Ceasay, tidigare i bland annat Djurgårdens IF och IK Siruis. Vi ser även den förre AFC och Östersund-spelaren Gabriel Somi, Sebastian Rajalakso som spelat i både Djurgårdens IF och GIF Sundsvall samt Moestafa El Kabir som tidigare var en måltjuv i Allsvenskan när han lirade för Mjällby AIF och BK Häcken.

Nordic som i dagsläget ligger på en 2:a plats i tabellen, med samma poäng, men med sämre målskillnad än första placerade Assyriska FF är nu på hård jakt mot en serieseger och avancemang till division 1. Vi hoppas såklart att Blåtopparna ska göra det svårt för gästerna och kunna få med sig alla poängen.

Entré:
Insläpp sker via ingången närmast ”Circle K” på Västeråsvägen.
Entréerna öppnar 13:00.

Vuxna: 100kr
Pensionärer och studerande: 80kr
Barn & Ungdomar upp till 16 år: Fri entré

Servering med allt från grillade hamburgare, korv med bröd, kaffe, dricka och godis finnas i samband med entrén.

Matchsponsorer är:
MI Job, Flexra Consulting AB, J & R Industritvätt AB, Rojan Food AB, Krekolas Trafikskola AB, Eskilstuna Workshop AB, Rapid Hyrställningar

Speaker: Johan Englund

Bollkallar: IFK Eskilstunas P2012-lag.

Varmt välkommen till Tunavallen!