Tuna Trafik förlänger!

tuna trafik 2021

(På bild: IFK:s Roger Jansson och Göran Hiredal samt Tuna Trafiks Mikael Jonasson)

Tuna Trafik AB förlänger GULDSPONSOR- och UNGDOMSAVTALET med IFK mellan 2022-2024!

Vi har glädjen att meddela att Tuna Trafik AB förlänger sitt Guldsponsor- och Ungdomsavtal med oss i IFK Eskilstuna mellan åren 2022-2024. Vi ser fram emot det fortsatta samarbetet och Tuna Trafik är en viktig samarbetspartner för vårt fortsatta arbete med att forma framtidens IFK.

Tuna Trafik startades i början av 80-talet som enskild firma med taxibilar och småbussar i skoltrafik samt lite beställningstrafik. Idag några år senare har dem utvecklats till att bli ett renodlat bussbolag där den största delen består av beställningstrafik. De största kunderna är föreningar, myndigheter, kommuner och olika företag. Sedan företaget startade så har man även ett skolskjutsavtal med Eskilstuna Kommun, där man kör barnen till och från skolan varje dag.

Tuna Trafik ägs och drivs idag av Mikael Jonasson och Johan Hermansson och personalen består av ett tjugotal yrkesskickliga chaufförer och tjänstemän. Bussar har dem även i flera olika storlekar för att passa alla typer av grupper och resor. De ordnar resan oavsett om du vill åka lokalt, inom Sverige eller varför inte utomlands några dagar? Det finns inga begränsningar, utan enbart möjligheter så kontakta dem redan idag så hjälper dem dig att boka er nästa resa.

Tuna Trafik finns på Hejargatan 2A i Eskilstuna och du når dem via telefon på  016-13 20 00 eller besök deras hemsida och läs mer på: https://tunatrafik.se/
Glöm inte att följa dem på Facebook och Instagram.