Tung tung seger mot Lidingö!

IFK vs Karlberg V 2022-08-20 468

(På bild: 2-målsskytten Alex Lindelöv och precis bakom står Simon Lundevall)

Det blev tillslut seger under lördagens viktiga bortamatch mot kamratföreningen IFK Lidingö.
Resultatet skrevs till 3-4 (0-3) och målskyttar för IFK blev Alex Lindelöv 2, Albin Malm och Mohammed Wahap.

Blåtopparna öppnade matchen otroligt bra och hade redan efter 21 minuter en 0-3-ledning. Alex Lindelöv öppnade målskyttet i den 8:e minuten med ett riktigt fint distansskott från 25 meter. I den 15:e minuten kunde sedan Albin Malm nicka dit en hörna till 0-2, och i matchens 21:a minut kom 0-3 efter en omställning där Lindelöv får på ett skott där målvakten släpper retur och Alex kan slå dit bollen i mål. Resultatet stod sig halvleken ut.

I den andra halvan blir IFK tvungna till ett målvaktsbyte då Gustav Agardh fått kliva av på grund av skada och in kom trotjänaren Petter Björkman. Tyvärr blev det ingen lugn halvlek för honom för redan i den 47:e minuten kommer reduceringsmålet till 1-3.
Därefter i den 66:e minuten kommer ett nytt reduceringsmål då Lidingö blivit tilldelade en straff efter en handssituation.
IFK lyckas därefter utöka sin ledning igen i den 70:e minuten efter kalabalik i Lidingös straffområde och där Mohammed Wahap kan trycka dit 2-4. Dock skulle hemmalaget på nytt reducera bara 2 minuter senare då dom blir tilldömda en ny straff i den 72:a minuten.

Vi lyckas dock hålla resultatet hela vägen fram till slutsignal och vinner matchen med 3-4!
Otroligt sköna och viktiga poäng inför de sista 5 avslutande matcherna som nu väntar.

(Foto av: Tomms LS)