Uppdatering låneavtalet med VSK Fotboll!

max larsson 2021

Den 18-årige vänsterbacken Max Larsson lånas in från VSK Fotboll!

I och med Viktor Steens övergång till FC Linköping City så har en plats på den så kallade ”lånelistan” klubbarna i mellan öppnats. Den platsen kommer nu att fyllas av vänsterbacken Max Larsson, född 2003. Max har redan hunnit med att spela en match för oss i IFK och är nu tillgänglig säsongen ut och kommer att kombinera spel i Division 2 ihop med VSK Fotbolls U19-lags försök att vinna U19 Division 1 och kvalificera sig för 2022 års nystartade U19 Superetta.

 

Tränare Andreas Fröjdfeldt säger så här om Max:

– Max är en begåvad ung kantspelare som har stora möjligheter att bli en väldigt duktig fotbollsspelare. Det är en intelligent spelare med väl utvecklad spelförståelse i kombination med fin teknik och bra fart.
Max blir nu den tredje spelaren som kan representera bägge klubbarna ihop med Patric Åslund och Anders Hellblom som. Vi tackar Viktor Steen för starka insatser och önskar honom lycka till samtidigt som vi hälsar Max Larsson varmt välkommen.

Vi passade även på att ställa några frågor till Max:

Hur ser din fotbollsbakgrund ut?

– Jag kom till VSK när dem startade en akademi i U14 sen har jag fortsatt här ända upp i A-laget.

Beskriv dig själv som spelare?

– Jag är en kreativ spelare med en bra vänsterfot. Är även trygg att spela på flera olika positioner.

Dina förväntningar nu på hösten?

– Jag tycker hösten ska bli rolig med mycket matcher i både IFK och VSK. Det är väldigt nyttigt för mig att få spela seniorfotboll och jag tror att vi kommer göra en bra höst här i IFK med många unga och duktiga spelare.

Vi tackar Max för intervjun och önskar honom ett stort lycka till i IFK!