Uttåg från DM!

09

(På bild: Salem Bakos)

Det blev förlust för IFK under tisdagskvällens DM-semifinal hemma mot Nyköpings BIS med 2-4 (1-3).
IFK:s mål gjordes av Robin Twine och William Söderholm.

IFK som för kvällen roterade en hel del i laget började matchen piggt och skapade ett antal fina anfall. Ledningsmålet kom också efter 23 minuters spela efter att Robin Twine blivit serverad en fin passning innanför straffområdet och kan trycka dit 1-0.
Ledningen skulle dock bara hålla i 4 minuter innan gästerna kvitterar i den 27:e minuten. Och 6 minuter senare har Bissarna även lyckas vända och utöka ledningen till 1-3 efter lite eget slarv från IFK. Bland annat får gästerna en straff.

I den andra halvleken är det en rätt avslagen match och gästerna från Nyköping har mest boll. Man lyckas även trycka dit 1-4 i den 67:e minuten. IFK skulle snygga till resultatet till 2-4 i den 82:a minuten efter att William Söderholm fått bollen utanför straffområdet och tryckt av ett fint skott i krysset. Gästerna vinner matchen rättvist och vi får önska dom lycka till i finalen.

Nu kan vi släppa DM-spelet och helt fokusera på det viktiga seriespelet och kommande match som är på lördag borta mot Trosa-Vagnhärad med start kl.14:00 på Häradsvallen. Mer inför den matchen kommer i slutet av veckan.

(På bild: En av IFK:s målskyttar, William Söderholm)

(På bild: Eric Robertson)

(På bild: Peyman Alkoyun som var tillbaka efter skada)

(På bild: Alex de Carolis)