Välbesökt Förenings Kick-Off!

Kick-Off 2023 2

(På bild: Föreläsaren Rickard Lindberg pratar om prestationsträning)

Årets Förenings Kick-Off är genomförd och det var en väldigt lyckad dag!

IFK genomför varje år en Förenings Kick-Off för klubbens alla ledare, både aktivitetsledare, föreningsledare och föräldrar-admins.
Årets Kick-Off genomfördes på Best Western Plaza Hotel i centrala Eskilstuna och trots några sena avhopp på grund av sjukdomar så hade vi närmare 55 deltagare under hela dagen.

Dagen startade med en presentation av dagen från vice ordförande Pierre Kubalski. Därefter tog Rickard Lindberg från RF-SISU Sörmland över för att prata om prestationsträning/mental träning. Rickard har en gedigen bakgrund från golfen som elittränare och har bland annat coachat i dom allra störta golftävlingarna i världen samt varit på OS. Idag har än fortfarande tränare och mental coach i Västerås IK hockey. Rickard prata om allt från framgångsfaktorer till att skapa attityder och fokusering.

Tränare för klubbens seniorlag presenterade därefter sin verksamhet, hur truppen ser ut och tankar inför årets seriespel.
Eftermiddagen innehöll ett pass från IFK:s FUIF (Föreningsutvecklare i föreningen) och sammankallande i Mentorsrådet, Kenneth Huselius som prata om sin nya roll som FUIF, kring hur mentorerna arbetar och om IFK:s verksamhet från 15-19år. Efteråt gick alla lag i respektive spelform ut tillsammans med sin mentor för att diskutera upplägg och erfarenheter.

Sista passet för dagen sköttes av IFK:s kanslichef, Jaan Kuutmann som pratar om IFK-Aktiviteter 2023, så som Eskilstunacupen, Fotbollsskolan, Ungdomsavslutningen med mer. Dagen avslutades därefter med en kamratmiddag för alla deltagare.

Vi tackar alla för en fantastisk bra dag och ser fram emot en riktigt rolig fotbollssäsong!


(På bild: Rickard Lindberg)


(På bild: Kenneth Huselius)