Wärme klar för 2024!

DSC_7165

Mittbacken Carl Wärme, 20, förlänger sitt avtal med IFK över säsongen 2024!

Det var under sommaren 2020 som IFK valde att flytta upp den då 16årige mittbacken Carl Wärme från klubbens P17-lag.
Det blev då en handfull matcher i seniorlaget och Carl skrev därefter på ett 2års kontrakt med klubben, ett avtal som även förlängdes under 2023. Carl har trots sin unga ålder samlat på sig en mängd rutin och blivit en viktig spelare i laget och vi hoppas fortsätta se Carl utvecklas även under 2024.

Tränarna Kent Andersson & Sebastian Larsson säger så här om Carl:
– Jättekul att Carl väljer att fortsätta i IFK. En ung spelare med erfarenhet och fortfarande utvecklingspotential som vi hoppas ska ta nästa steg under kommande säsong.

Vi ställde även några frågor till Carl:

Kul att vi får behålla dig i IFK, hur ser du på din förlängning?
– Jag tycker det är kul att få förlänga med en så anrik klubb som IFK. Vi har fått ihop en bra stab och idé som jag känner mig priviligierad att få ta del av under kommande säsong. Spännande att se vad som väntar!

Hur har första tiden med den nya ledarstaben varit?
– Första tiden med staben har varit lärorik. Kent, Seb och Leifs syn på att spela fotboll gillar jag. Sen med Rille som drillar målvakterna och Jesper med hård fysträning så är jag övertygad om att det kommer visa stora resultat.

Tankar kring kommande säsong och har du även några egna mål med året?
– Vi har fått ihop ett bra koncept mellan spelare, tränare och styrelse. Jag tror att vi kommer vara med och kriga om uppflyttning.
Mina egna mål med säsongen är att bidra så mycket som möjligt till laget och att utvecklas som spelare men också som individ.

Vi tackar Carl och önskar han all lycka under säsongen!

 

(Foto av: Tommy LS)