William Videhult läggs till på lånelistan med VSK Fotboll!

videhult

(Foto: VSK Fotboll)
Den 18årige anfallaren William Videhult blir den sista spelare att föras upp på listan över spelare som kan spela för både IFK Eskilstuna och VSK Fotboll.

William har trots sin unga ålder redan hunnit med att spela 10 matcher från start samt gjort 23 inhopp i Superettan. William är spelklar omgående och är med i kvällens trupp mot Eskilstuna City.

Tränare Andreas Fröjdfeldt om William:

– Vi hade inför säsongen en diskussion med VSK Fotboll om att ha William på lånelistan för att han vid enstaka gånger skulle spela för oss för att säkerställa hans speltid. Vi såg det som en perfekt lösning att i vissa lägen kunna avlasta och vila vår egen uppsättning av anfallare och att vi alla tre parter skulle gynnas. Nu har det läget dykt upp och vi kommer att ha stor nytta utav Williams kraftfulla spelstil ihop med hans målfarlighet.

Vi hann även få några ord från William som beskriver sig själv så här som spelare och vad han hoppas kunna bidra med till laget:

– Jag är en löpstark anfallare med en bra vänsterfot. Jag är jobbig att möta med min snabbhet samt fysik och jag har även ett starkt huvudspel. Jag är här för att bida med energi, tempo och mål. Sen är jag rätt så sugen på tre poäng ikväll…

IFK Eskilstuna önskar William varmt välkommen och ett stort lycka till i kvällens match och resterande del av säsongen!