Wisén – Vinnare av IFK Golfen!

andreas wisen vinnare 2023

(På bild: Vinnaren av IFK Golfen 2023, Andreas Wisén)

I lördags var det dags för den 16:e upplagan av IFK Golfen och vinnare, för andra året i rad blev den tidigare seniorspelaren Andreas Wisén!

IFK Golfen hade sin början år 2007 och har genom åren vuxit till sig till en stor och prestigefylld tävling. Årets upplaga innehöll 70 spelare med flera gamla IFK-profiler som gjorde upp på Eskilstuna Golfklubb. Årets stora vinnare blev Andreas Wisén som nu tagit hem pokalen två år i rad. Andreas hade 77 bruttoslag utan HCP-avdrag (7 slag till banans par). Han vann även längsta drive på 257 meter.

Andreas sa så här efter segern:
– Trodde jag aldrig att vinna två år i rad. Tackar för en fin tävling och mina kamrater i bollen Mattias Zackrisson, Sebastian Lundberg och Emil Lindblom.

Vinnare A-klassen med Hcp-avdrag blev den tidigare styrelseledamoten och padelkungen Christer Carlsson med sina 67 slag.
Segrare i B-klassen med Hcp-avdrag blev den tidigare spelaren och ungdomstränaren Torbjörn Jonsson med 69 slag. IFK-målvakten Liam Navarrete, som är nybörjare fick kämpa på i ungdomsbollen, landa på 97 slag och kom sist med mest otur och tilldelades då en golflektion av Eskilstuna GK i pris.

Arrangörerna Mikael Wisén och Lennart Lind var mycket nöjda över dagen som innehöll kanonväder, mycket skratt och som avslutades med en trevlig bankett på Eskilstuna Golfklubbs trevliga restaurang.  Vi ser redan fram emot nästa års tävling igen!